Een geslaagd voorjaarsconcert! 25 mei 2019

Gepubliceerd: wo, 05/29/2019 - 22:42
Auteur: anita.manders
Een geslaagd voorjaarsconcert! 25 mei 2019

We kijken terug op een geslaagd voorjaarsconcert waarbij de fanfare o.l.v. Math Lemmen en de slagwerkgroep o.l.v. Ad van Zuijlen een gevarieerd programma ten gehore heeft gebracht. Traditie getrouw werden deze avond ook de jubilarissen gehuldigd, waarbij de voorzitter van de Bosche bond, Joop v.d. Meulenreek aanwezig was om dit te verrichten.

Voor Rob Rooijackers was dit van vanwege 50 jaar lid van de fanfare. Ilse Aben kreeg haar speldje voor 25 jaar lid van de fanfare. Helmi Kersten-Daanen mocht een medaille ontvangen voor 22 jaar bijzondere verdiensten vanwege haar functie als bestuurslid/secretaris die ze inmiddels heeft overgedragen. Daarbij is ze benoemd tot erelid van de Vriendenkring. Ook werden in het zonnetje gezet, Ad van Zuijlen die een oorkonde kreeg uitgereikt voor 12.5 jaar instructeur van de slagwerkgroep en Dion Ooms als 12.5 jaar slagwerker. Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd!!

Tevens werden ook de verenigingsvrouw/man en jeugdlid van het jaar benoemd, dit viel Maria Minten- van Welij en Robin Jans ten eer. Proficiat!  Een sfeerimpressie is te zien op de foto's.