Maestro van Oeffelt 2015

Gepubliceerd: zo, 11/22/2015 - 22:32
Auteur: marc.hoesen

Fanfare Vriendenkring is trots op de geweldige Maestro kandidaten, die gisteravond in een uitverkochte Kleppenburg, voor een enthousiast publiek hebben gestreden om zich de Maestro van Oeffelt te mogen noemen in het Maestroconcert "Wie wordt de Maestro van Oeffelt 2015!"

Alle Maestro's deden hun uiterste best. In de eerste ronde voor de pauze betraden zij allemaal de bok voor een eerste nummer. Samen met de presentatie door Bart Coenen, leuke anekdotes, de camerabeelden van Sjaak Erps, de geweldige jury, de Maestro's en niet te vergeten het publiek, een volle zaal, was de toon gezet voor het vervolg van de avond.

Tijdens de pauze werd het publiek in staat gesteld om te stemmen. Na de pauze werd de bekendmaking gedaan waarbij slechts vier Maestro's door gingen. De publieksstem ging naar Margriet Grutters die daarmee zeker was van de finaleronde. Ook Harrie, Jos, en Henny werden uiteindelijk verzekerd van een finaleplek door de jurering van de jury.

Na een spannende finaleronde, werd uiteindelijk de winnaar bekend gemaakt. Margriet Grutters werd de terechte winnaar van deze avond. Proficiat!!

We bedanken alle Maestro's: Margriet, Jos, Lisa, Guus, Harrie, Hennie, Chris, Paul, onder de bezielende leiding van dirigent Math Lemmen, voor hun inzet, durf, muzikaliteit en deelname! Tevens willen we iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze Maestro avond.

BEDANKT! 'Wij' hebben er ontzettend van genoten!!